Se aşteaptă ca în Paris preţurile proprietăţilor imobiliare să depăşească 8 000 euro pe m2

Conform estimărilor, preţurile de pe piaţa imobiliară din Paris cresc semnificativ. Este posibil ca preţul pe m2 să depăşească 8 000 EUR. "În perioada din decembrie până în februarie preţurile au crescut cu 5,3 %. Şi această tendinţă va continua probabil," estimează Thierry Delesalle, director al comisiei imobiliare la Asociaţiei notarilor. În perioada cuprinsă între decembrie-februarie preţurile în Paris au fost cu 18,7% mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În legătură cu acesta, a scăzut şi vânzarea de proprietăţi imobiliare. În ianuarie şi februarie, în regiunea franceză Ile-de-France, s-au făcut aproximativ 10 000 de tranzacţii, în timp ce în luna decembrie erau încă 19 400. Însă experţii estimează că situaţia se va inverse şi că piaţa imobiliară în Paris se va normaliza.

Capitala franceză, datorită caracteristicilor sale specifice, îi atrage şi pe vizitatorii străini dornici să achiziţioneze o proprietate imobiliară. Compania Rellox oferă apartamente în Paris, care sunt concepute pentru uz propriu în combinaţie cu închiriere ulterioară. Imobilul poate fi folosit în scop personal mai multe săptămâni pe an, iar în restul anului se închiriază şi se obţine un profit din închiriere. O companie selectată de către dezvoltator are în sarcină toate serviciile legate de închiriere, impozitare ş.a.

Mai multe despre cumpărarea unei proprietăţi imobiliare în Franţa.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: