Oferta activităților de iarnă din regiunea Zell am See – Kaprun: o vacanță nu este de ajuns

Regiunea Zell am See – Kaprun își extinde și îmbunătățește serviciile, atrăgând de la an la an tot mai mulți vizitatori, dornici să-și petreacă aici o vacanță de iarnă memorabilă.

Înainte de toate, este un paradis pentru schiorilor și snowboarderi, dar acestea nu sunt singurele activități care pot fi desfășurate în mijlocul munților. Dintre alte sporturi de iarnă, care pot fi practicate aici, fac parte: drumeții pe rachete de zăpadă, schi fond, skitouring, curling, dar și săniuș. Sportul nu este însă singura atracție din această regiune - există și o gamă largă de activități de divertisment.

Nici în afara pârtiei nu vă veți plictisi. Puteți petrece o zi întreagă sau chiar toată vacanța relaxându-vă fără să vă plictisiți.

Noaptea baloanelor

Un spectacol minunat, care se va desfășura în săptămâna 2 - 9 februarie, denumită și săptămâna baloanelor cu aer cald. Se vor întâlni aici piloți din întreaga lume, dornici să navigheze cu baloanele printre piscurile impozante ale Alpilor. Punctele culminante ale programului vor fi pe 4. februarie în Kaprun (Lechnerberg) și pe 6. februarie în Zell am See (stația de îmbarcare a telegondolei cityXpress), când se va desfășura noaptea baloanelor, acestea navigând pe cerul luminat. Intrarea va fi gratuită.

SnowNight cityXpress

Până pe 6 martie, în fiecare miercuri la ora 20, stația de îmbarcare a telegondolei cityXpress se va desfășura SnowNight. Schiorii și snowboarderii freestyle vor arăta tot ce se poate face cu schiurile și snowboard-urile în aer. Atmosfera va fi completată printr-un show laser și de sunet. Și aici intrarea va fi gratuită.

Night Show Kaprun

În Kaprun, în fiecare luni la ora 20, până pe 25 februarie, veți putea urmări Night Show pe pârtia Lechnerberg. Și în acest caz este vorba despre un spectacol al schiorilor și snowboarderilor freestyle, completat cu un show de lumini, muzică și dans.

Spartan Race

Un alt eveniment mult așteptat în acest an este cursa Spartan race, care se va desfășura între 12 și 13 februarie. Peste 20 de obstacole vor fi amplasate pe traseele de 5 sau 13 kilometri. Traseele duc prin minunatul peisaj de iarnă din jurul Kaprunului. Concurenții care ajung la finiș vor fi premiați cu gustări și un duș în complexul Tauern SPA Kaprun.

Hrănirea animalelor sălbatice

O experiență de neuitat, pentru cei mari și cei mici, poate fi hrănirea animalelor sălbatice, cu prezentări oferite de un vânător în Thumersbach. Hrănirea a cca. 150 de cerbi, căprioare și mufloni are loc în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Este necesară o rezervare prealabilă prin e-mail (schaufuetterung@gmx.at) și prețul este de 20 euro pentru adulți și 15 euro pentru copii.

Cumpărarea unui apartamente în Austria: vacanță gratuită și o investiție interesantă

Regiunea Zell am See – Kaprun oferă atât de multe, încât o singură vacanță nu va fi niciodată suficientă pentru a avea parte de toate experiențele posibile. Cea mai bună soluție este cumpărarea unui imobil propriu în regiunea Zell am See – Kaprun, unde să puteți reveni periodic pentru a vă bucura de tot ce oferă zona. În restul săptămânilor din an, mobilul poate fi închiriat turiștilor. Fiți siguri că nu veți duce lipsă de clienți.

De exemplu, nu departe de centrul orașului Zell am See se va finaliza la sfârșitul anului 2019 un nou complex de apartamente complet utilate. Acest complex de patru stele va dispune de centru wellness, restaurant și bar.Un alt nou proiect cu apartamente de lux în Zell am See se va construi în apropierea stației de îmbarcare a telegondolei Schmittenhöhe. Complexul va dispune de piscină, sală de fitness, bar și garaj. Finalizarea proiectului este planificată pentru primăvara lui 2020.Servici asemănătoare vor fi oferite și de un  proiect cu apartamente elegante în apropiere de Kaprun, care va fi finalizat în această toamnă.Vă gândiți să cumpărați o a doua locuință în Austria? Luați legătura cu noi și vă vom ajuta să alegeți cel mai bun imobil pentru dumneavoastră.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: