Costa del Sol: NU puteți alege unde să vă nașteți, dar puteți alege unde să trăiți

Vremea vacanțelor a trecut, ați revenit în stereotipul de zi cu zi, dar tot vă mai gândiți la plajele lungi cu nisip, la briza mării, la căldură, la soare și la liniște?

Poate că o să vă surprindă, da a avea a doua casă chiar pe malul mării, pe coasta Spaniei, este o alegere clară pentru tot mai mulți români. Alăturați-vă și dumneavoastră lor. Vă prezentăm apartamente noi în prima linie la mare, în Costa del Sol, Spania.

Datorită amplasamentului unic, în centrul prestigioasei Estepona și totuși direct pe plaja de nisip lungă, pot fi cu adevărat o a doua casă lângă mare și, în același timp, o investiție excelentă. Investiție prin care banii vă îndeplinesc visele. Fără riscuri mari, în siguranță. Cumpărați-vă un apartament nou în prima linie la mare, în frumoasa localitate Estepona și bucurați-vă de el oricând e parcursul anului. Puteți lucra de aici, vă puteți distra cu prietenii și trăi din plin împreună cu familia.

Vă așteaptă cu o piscină infinity pe acoperiș, cu terase spațioase, jacuzzi, sală de fitness și locuri de parcare private. Apartamente ușor accesibil de la aeroportul internațional din Malaga. Prețurile apartamentelor încep de la 425 000 EUR. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Uitați-vă la un apartament model:

Alegeți-vă cel mai bun loc pentru familia dvs. Lăsați restul în seama noastră. Vom fi alături de dvs. pe tot parcursul procesului de achiziție în Spania. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: