Proprietăţile imobiliare din Franţa

Franţa este cea mai vizitată ţară din lume. Nu este de mirare. Veţi găsi aici o mulţime de zone care sunt unice prin cadrul natural, atmosferă, istorie sau arhitectură. Tocmai de aceea interesul investitorilor imobiliari este marcant concentrat asupra Franţei. Bineînţeles că cele mai căutate sunt renumitele locaţii din sudul Franței (Monaco, Cannes, Nice, St. Tropez şi împrejurimi), din Alpii Savoiei, Parisul sau alte locuri preferate din Provance sau de pe coasta Atlanticului. Compania Rellox oferă proprietăţi imobiliare franceze din toate aceste zone. Este bine de ştiut că Franţa nu împiedică în nici un fel investitorii imobiliari străini.

Cei interesaţi să achiziţioneze un imobil în Franţa au la dispoziţie o gamă vastă de tipuri de proprietăţi imobiliare. Sunt preferate apartamentele din Cannes sau din Nice, cu vedere la mare. Preţurile acestor apartamente variază în funcţie de amplasament şi de prestigiul locaţiei. În afară de apartamentele de lux, în Sudul Franţei sunt de vânzare şi apartamente mai mici şi mai ieftine, cu preţuri de la cca. 150.000 EUR. Coasta de Azur este recunoscută şi ca un loc unde se găsesc o mulţime de vile minunate. Se poate cumpăra aici o vilă cu vedere la mare, cu piscină proprie şi grădină frumoasă. Compania Rellox are în ofertă atât vile mai mici, până la 1 milioane EUR, dar şi imobile de lux şi excepţionale.

Rellox oferă o gamă largă de proprietăţi imobiliare în Alpii Savoiei – apartamente de schi cu acces direct la teleferic sau pe pârtia de schi, dar şi case independente. Apartamentele sunt situate în principal în complexe mai mari, care dispun de servicii complete de întreţinere eventual de închiriere ulterioară. O parte dintre aceste complexe oferă servicii suplimentare, cum ar fi wellness, piscină interioară, recepţie ş.a. Dintre cele mai renumite staţiuni fac parte Avoriaz, Flaine, Tignes, Courchevel, Meribel, Les Arc, Val d´Isere ş.a.

Dacă doriți să investiți profitabil în imobile din Franţa, cu un venit garantat de închiriere, vă recomandăm sistemul de lease-back. Este vorba despre o formă de închiriere ulterioară a imobilului, susţinută de stat. Compania Rellox oferă imobile în lease-back din toată Franţa, în special din Alpii Savoiei, din Sudul Franţei dar şi din Paris. Mai multe informaţii cu privire la condiţiile de investiţii în aşa-zisele imobile lease-back veţi găsi aici.

Investiții imobiliare avantajoase în Franţa, de la 120.000 EUR. Compania Rellox, în parteneriat cu cel mai mare dezvoltator şi operator de imobile pentru recreere, vă pune la dispoziție o amplă ofertă de imobile aflate în locaţii atractive pe Riviera Franceză, în Alpii Savoiei, în Paris sau pe malul Oceanului Atlantic. Veţi găsi în oferta noastră atât imobile noi cât şi imobile mai vechi, din aproape o sută de locaţii diferite din Franţa. Venit garantat din închiriere. Concediu gratuit la mare, în Alpi şi în Paris! Mai multe informaţii.

Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Franţa.

Am pregătit pentru dvs. informaţii suplimentare în secţiune Proprietăţi imobiliare în Franța, în paginile web ale companiei Rellox. Pe site-ul companiei noastre sunt disponibile şi informaţii complexe privind oferta noastră de imobile în străinătate.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: