Locaţii pentru achiziţionarea de proprietăţi imobiliare în Franţa

Franţa de Sud – Riviera Franceză

Clienţii manifestă cel mai mare interes pentru cumpărarea de imobile pe Coasta de Azur (Cote d´Azur), unde se află cele mai renumite staţiuni la mare. Partea de est a Coastei de Azur este mărginită la graniţa cu Italia de Monaco şi Menton. În scurt timp se poate ajunge în Nice sau în Cannes. Acestea sunt cele mai renumite oraşe de pe Cote d´Azur, unde veţi găsi plaje de nisip chiar în centru, promenade pe malul mării – pline de magazine de lux, restaurante, cafenele şi celebrități, covorul roşu al renumitului festival de film, port pentru iahturile ostentative şi bineînţeles farmecul francez. Deosebit de celebre sunt promenadele Promenade des Anglais din Nice şi La Croisette din Cannes – şi aici Rellox oferă imobile de vânzare. În ambele staţiuni principale aterizează zboruri directe internaţionale din majoritatea ţărilor.

În partea de vest a Coastei de Azur ajungeţi până în St. Tropez, care oferă atmosfera unică a portului mediteranean de iahturi, cu plaje de nisip în împrejurimi şi cu proprietăţi imobiliare de lux. St. Tropez şi imobilele din St. Tropez sunt şi vor fi un obiectiv pentru persoanele din toată lumea. Cei care doresc să fie în apropiere de St. Tropez ţi să beneficieze de preţurile mai ieftine ale imobilelor, pot cumpăra o proprietate imobiliară de exemplu în Sainte Maxime sau în Cavalaire sur Mer.

Mai multe informaţii privind proiectele rezidenţiale de pe Coasta de Azur cu venit garantat din închirierea ulterioară veţi găsi aici.

Alpii Savoiei

Compania Rellox dispune de o bază de date vastă cu proprietăţi imobiliare din Alpii Savoiei. Este vorba în primul rând despre renumitele staţiuni de schi  Val d´Isere, Tignes, Les Arc, Courchevel, Avoriaz, Flaine sau Meribel. Preţurile apartamentelor încep de la cca. 120.000 EUR. În majoritatea cazurilor, ofertele imobiliare ale firmei Rellox sunt amplasate în apropierea telefericelor. În cazul multor proiecte noi din Alpii Savoiei este aplicat sistemul garantat de stat de închiriere ulterioară a imobilului, care aduce venituri anuale de până la 5%, fără mari preocupări, cu posibilitate de întrebuinţare proprie parţială.

Paris

Rellox oferă şi apartamente în locaţii exclusive din centrul Parisului, pe malul Senei sau cu vedere la Turnul Eiffel. Este vorba despre investiţii imobiliare interesante, cu venit garantat din închiriere de până la cca. 5% pe an.

Alte zone

Baza de date a companiei Rellox include şi proprietăţi imobiliare din alte zone ale Franţei. Sunt populare în special orăşelele de litoral de pe malul Atlanticului, cum ar fi Deauville în Normandia. Însă Franţa oferă mult mai multe. Suntem capabili să oferim clienţilor exigenţi servicii pentru achiziţionarea unui mic palat sau castel pe întreg teritoriul Franţei.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: